Realms of Ancient War infók - GTV NEWS 36. hét - 3. rész

Mike • 2012-09-20 21:25:26 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 36. hét befejező hírműsora, amiben számos játék mellett, ezúttal a Wii U-ról, valamint egyéb next-gen pletykákról is szót ejtünk. Azért nem kell félni a software-es infókra szomjazóknak sem, hiszen többek között, Final Fantasy, Zelda és Realms of Ancient War található a listában.



Lightning Returns - Final Fantasy XIII / The Legend of Zelda / Seduce Me



Annak idején emlékszem kikerekedett szemekkel néztük a Lula játékot, mivel nem bírtuk elképzelni, hogy a számítógépes játék és a szexualitás, ilyen nyíltan és kellemesen találkozhasson. Azóta már sokat változott a világ, legújabb a Seduce Me szolgáltatja a vitákat, ami nem is csoda, lévén igencsak "rétegjátéknak" tűnik.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Lightning Returns - Final Fantasy XIII információk (3:39)
Az új The Legend of Zelda a Nintendo eddigi legdrágább projektje (4:28)
A Ubisoft végre nem szívatja durva védelmekkel a vásárlóit (5:08)
Realms of Ancient War - Egy tökös kis hack and slash (5:45)
Wii U-s infók és Next-Gen pletykák (6:30)
Seduce Me - Egy kis erotikus csábítás (7:03)
Érkezik az újabb Razer Blade laptop - Mobil atomerőmű (7:39)
Lesz Grifball mód is a Halo 4-ben (8:23)


A Wii U-s pletykák mellett a legújabb Zelda játékról is meg-meg kérdezik a Nintendo-t. Persze érthető módon nem tárják elénk a teljes projekt részleteit, de az elhangzott számokból ítélve igazi forradalmat igyekeznek kirobbantani. Ezzel zárnánk is a 36. hetet, de hamarosan itt a következő és gondolom, akkor sem fogunk hírek nélkül maradni. Addig is vigyázzatok magatokra, sziasztok.






Címkék:  Lightning Returns - Final Fantasy XIII, The Legend of Zelda, Realms of Ancient War, Seduce Me, Razer Blade, Halo 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>