Infódőmping a Wii U-ról - GTV NEWS 37. hét - 1. rész

Mike • 2012-09-24 16:51:36 • Rovat: Hírek


Ezennel el is kezdjük a 37. hét híreinek összefoglalóját, amelynek első részében leginkább a Wii U kapja majd a főszerepet. A masina adatai mellett számos játék érkezéséről is be tudunk számolni, köztük a Black Ops 2-ről, a Monster Hunter 3 Ultimate-ről, valamint a végre valahára bejelentett, exkluzív Bayonetta 2-ről.



Monster Hunter 3 Ultimate / Call of Duty - Black Ops 2 / Bayonetta 2



Első körben tisztázzuk a gép megjelenésének időpontjait és árát, valamint a két, eltérő csomag tartalmát. Míg az egyik listán csupán az alap Wii U modell szerepel, addig a drágább kiadásnál már kapunk hozzá mindent, amit csak a szemünk kíván. És hogy milyen játékokkal játszunk rajta? Kéretik továbbfáradni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Nintendo Wii U európai megjelenésével kapcsolatos információk (2:45)
Drága a Wii U GamePadje mint a franc! (3:59)
Zsíros Wii U-s játékokat kapunk majd! (4:37)
Monster Hunter 3 Ultimate Wii U-ra és 3DS-re is (5:17)
Call of Duty - Black Ops 2 a Wii U-t sem hagyja ki (6:01)
A Bayonetta 2 Wii U exclusive lesz (6:37)
Még Nintendo TVii is lesz a Wii U-hoz (7:09)


Láthatjuk, hogy játékok terén sem kell félteni a Nintendo masináját, ráadásul még a TVii rendszer is remeknek hangzik, főleg, hogy egy fityingünkbe nem kerül. Számos adást élvezhetünk a Wii U-nkon keresztül és a lista valószínűleg még bővülni is fog a jövőben. Ezzel zárnánk is a 37. hét első hírösszefoglalóját, de az infótermés miatt, még 2 műsort szentelünk ennek az időszaknak. Hamarosan tehát visszatérünk, addig is sziasztok.






Címkék:  Nintendo Wii U, Monster Hunter 3 Ultimate, Call of Duty - Black Ops 2, Bayonetta 2, Nintendo TVii


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>