Real Racer 3 és iPhone 5 infók - GTV NEWS 37. hét - 2. rész

Mike • 2012-09-25 19:49:58 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 37. hét következő hírösszefoglalója, mi már garantáltan Nintendo Wii U mentes lesz. Helyette inkább az új iPhone képességei kapják majd a főszerepet, amit leginkább a Real Racer 3 segítségével tudunk lemérni. Mobilos játék ilyen jól, még nem nézett ki. Vágjunk is bele.



Real Racer 3 / Apple iPhone 5 / Steam Big Picture



A Valve úgy tűnik nemcsak az asztali gépeken szeretne egyeduralkodó lenni, hanem a TV-k rendszerébe is igyekszik betörni. A Steam Big Picture-rel leginkább az Xbox 360-nak kíván konkurenciát teremteni, hiszen a cucc lényege, hogy kontrollerrel a kézben, a nappali kanapéján szörföljünk kedvenc kis virtuális boltunkban.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Real Racer 3 az EA-től iPhone-ra - Döbbenetes látvány mobilon (3:19)
Apple iPhone 5 - Még szebb, még jobb, még drágább... (4:05)
Akaneiro: Deamon Hunters a Spicyi Horse-tól (4:44)
Itt a Steam Big Picture módja a Valve-tól (5:24)
Az Insomniac találgat, miért nem lett sikeres a Resistance sorozat (6:03)
Újabb szabadalom a Microsoft-tól mozgásérzékelés terén (6:48)


A Resistance sorozatot sokan szeretik, de azt el kell ismernünk, hogy az igazán hatalmas siker elmaradt, ami a fejlesztők szerint leginkább a második rész miatt történhetett. Az első epizód folytatásában ugyanis számos újdonságot ültettek bele, amik nem feltétlen pozitív irányba tolták a mércét. Ezzel zárnánk is a 37. hét második hírösszefoglalóját, de ne aggódjatok, hamarosan érkezik a befejezés. Addig is sziasztok.






Címkék:  Real Racer 3, Apple iPhone 5, Akaneiro: Deamon Hunters, Steam Big Picture, Resistance, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>