Mégis lesz single az új CC-ben - GTV NEWS 37. hét - 3. rész

Mike • 2012-09-26 17:38:40 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a 37. hét befejező epizódja, amiben ezúttal is jócskán pakoltunk érdekességet. Szó lesz majd az új free-to-play rendszert használó Command & Conquer-ről, a Sony saját kis kütyüjéről, de az eddig Overstrike néven hasító Fuse is benéz hozzánk pár infó erejéig. Csapjunk is a lovak közé.



Command and Conquer / Fuse / Sony HMZ-T1 Personal 3D



Úgy tűnik, hogy az előzetes tervekkel ellentétben mégsem utólag kerül single kampány az újragondolt Command & Conquer-be, hiszen a készítők elmondták, hogy csak egy félrefordítás okán indult el a pletyka. Őszintén szólva, nekem ez egy kicsit sántít, de végül is mindegy, hiszen az áhított single-t megkapjuk, a többi csak maszlag.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Command and Conquer - Mégis lesz egyjátékos mód - EA (3:18)
Mi van veled Mega Man Online? (3:58)
Néhány infó az Insomniac Fuse című alkotásáról - EA (4:32)
Sony HMZ-T1 Personal 3D - Virtuális világ a fejünkre (5:17)
Bevarrták a Bohemia Interactive két fejlesztőjét Görögországban (5:49)
Medal of Honor - Warfighter - Osama bin Laden akció a játékban? (6:22)


Úgy tűnik, hogy az Insomniac játéka nem szeretné újragondolni a mostanság oly divatos trendeket, de ha a kliséket remekül rakják össze, akkor még egy kiemelkedő alkotás is születhet. A Fuse-ban a szokásos kooperatív örömök várják majd a játékosokat, miközben egy idegen erő szövögeti a hálóját, nehogy túl könnyű dolgunk legyen. Ezzel le is zárnánk a 37. hét hírözönét, de hamarosan újra visszatérünk. Addig is sziasztok.






Címkék:  Command and Conquer, Mega Man Online, Fuse, Sony HMZ-T1 Personal 3D, Bohemia Interactive, Medal of Honor - Warfighter


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>