Durva lesz a ZombiU - GTV NEWS 38. hét - 2. rész

Mike • 2012-10-07 10:09:12 • Rovat: Hírek


Már itt is van a legújabb hírműsorunk, amiben a 38. hét maradék infóáradatát vesézzük ki. Itt lesz majd a hihetetlenül sikerese Project Eternety, beköszön a jó öreg Master Chief is, de aki a zombikért, vagy a kutyákért rajong, az is megtalálja a számítását, hiszen a ZombiU borzongat, a Sleeping Dogs pedig kiegészül.



ZombieU / Halo 4 / Sleeping Dogs



A ZombiU hiába Nintendo konzolra készül, nem lesz aranyos és ha vadállat módjára caplatsz neki a kalandoknak, akkor hamar megszívhatod. A taktika tehát fontos szerepet kap a zombik irtása közben, mivel sosem tudhatjuk, hogy mi vár ránk a következő sarok mögött. Lehet, hogy semmi, de az is lehet, hogy egy babazsúr készül meglepni minket.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Day One: Garry's Incident - Steam Greenlight (3:41)
Project Eternity információk - Opsidian Ent. (4:23)
ZombieU - Kemény lesz, mint a zombi... (5:05)
Halo 4 - Dominion mode - 343 Industries (5:41)
Sleeping Dogs DLC-k vannak érkezőben (6:17)
A Runic Games pihentetik kicsit a Torchlightot (7:01)


Úgy tűnik, hogy a Runic Games kicsit belefáradt a Torchlight világába, mivel most egy időre parkolópályára küldték a sorozatot. Az első rész remek volt, a második pedig szintén, de a korábbi tervek egy MMO-ról is szóltak, amiben aztán kedvére kalandozhatna mindenki. Na, ez most nem lesz, de azért nem kell félni, a DLC-ket nem felejtik el. Ezzel zárnánk is a 38. hét híranyagát, de hamarosan érkezünk a következő adaggal, elvégre is itt toporog a 39-ik. Sziasztok.






Címkék:  Day One: Garry's Incident, Project Eternity, ZombieU, Halo 4, Sleeping Dogs, Torchlight


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>