Metal Gear minden mennyiségben - GTV NEWS 39. hét - 2. rész

Mike • 2012-10-14 15:36:17 • Rovat: Hírek


Kicsit megkésve ugyan, de befutottak a 39. hét záró hírei és bizony a mennyiségre és a minőségre ezúttal sem lehet panaszunk. A Metal Gear rajongói örülni fognak, hiszen a Ground Zeroes mellett a Revengeance is szerepel a listánkon, de lesz itt még egy kis szuperhősködés és egy elborultan brutális maci is.



Metal Gear Solid: Ground Zeroes / Brothers: A Tale of Two Sons



Úgy tűnik, hogy idén nemcsak az NBA 2K13-mal igyekeznek minket lenyűgözni a 2k Sports-os srácok, hiszen érkezik az NBA 2K Online is, amiben neten keresztül kell fejlődni, pattogtatni, zsákolni. Sajnos rossz hír is akad a dologgal kapcsolatban, mégpedig az, hogy egyelőre csak Japánban nyomulhatunk vele, de idővel talán nyugatabbra is ellátogat a kosaras online őrület.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Mesél az Ensemble Studios a Halo Wars-ról (4:14)
Metal Gear Solid: Ground Zeroes-ban is lesz bázis építés? (4:52)
Brothers: A Tale of Two Sons a Starbreeze Studios-tól (5:29)
Marvel Avangers - Battle for Earth demo a Kinectes Goldosoknak (6:05)
Metal Gear Rising - Revengeance és Zone of the Enders HD gyűjtői csomagok (6:44)
Megjelent a Naughty Bear - Panic in Paradise, megint gyilkol a maci (7:18)
Érkezik a PC-s Rocksmith, gitárral vagy anélkül (8:01)
Hamarosan elrajtol az NBA 2K Online Japánban (8:33)


Hamarosan befuthat a Rocksmith, igaz, egyelőre csak PC-re, azon belül is a Steam rendszerére. A tengerentúlon már jó ideje zúzhatják a húrokat, de már nem kell sokat aludni és mi, európaiak is megragadhatjuk a gitárt, hogy aztán a virtuális tér segítségével sajátítsuk el a leghorzsolósabb számokat. Ennyi lett volna a 39. hét, legalábbis a hírek tekintetében. Hamarosan érkezünk a legújabbakkal, addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Halo Wars, Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Brothers: A Tale of Two Sons, Marvel Avangers - Battle for Earth, Metal Gear Rising - Revengeance, Zone of the Enders HD, Naughty Bear - Panic in Paradise, Rocksmith, NBA 2K Online


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>