DLC dömping várható - GTV NEWS 40. hét - 1. rész

Mike • 2012-10-18 14:41:09 • Rovat: Hírek


Kezdetét is vette a 40. heti hírdömping, amiben ugyan a rövidhírek egy kissé elburjánzottak, de azért a főbb szereplőket sem kell félteni. A DLC-k úgy tűnik egyre inkább jelentkeznek egy kis plusz pénzért, de azért más dolgok is történtek, többek között kapunk egy free-to-play játékot Xbox-ra.



Assassin's Creed 3 / Mass Effect 3 / Happy Wars



Nos igen, nem olvastad félre, a Microsoft fejet hajtott egy olyan cuccra, amiért nem kér pénzt, de ha esetleg mégis megszánnánk őket, azért van rá lehetőségünk, hogy elverjük a vasunkat. Akárhogy is, ez mindenképp egy jó döntés, hiszen eleddig az Xbox tulajok nem dúskáltak a hasonló lehetőségekben és ki tudja, lehet, hogy ez beindít majd valamit.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Kimarad a zombi mód a Call of Duty - Black Ops 2 - Declassified-ból (5:03)
Happy Wars - az első free-to-play játék Xbox Live-on (5:37)
Rekord mennyiséget terített a Capcom a Resident Evil 6-ból (6:13)
Újabb ingyenes DLC a Mass Effect 3 - Retaliation képében (6:55)
DLC dömping várható az Assassin's Creed 3 kapcsán (7:37)
A magyarok a Kickstarteren gyűjtenek a Nexus - The Jupiter Incident-re (8:32)


A Kickstarter oldala már számos sikert hozott a kiadókban csalódott fejlesztőknek és úgy tűnik, hogy végre hazánk fiai is megtalálták ezt a lehetőségek. Anno a Nexus első része egy meglehetősen kellemes űrstratégia volt, úgyhogy bízzunk benne, hogy egy újabb sikeres projektet kap általuk az oldal. Ennyi lett volna a 40. hét első hírműsora, de van még ott, ahonnét ezek jöttek. Kitartást, addig is sziasztok!






Címkék:  Call of Duty - Black Ops 2 - Declassified, Happy Wars, Resident Evil 6, Mass Effect 3 - Retaliation, Assassin's Creed 3, Nexus - The Jupiter Incident


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>