Kombók Remember Me módra - GTV NEWS 40. hét - 2. rész

Mike • 2012-10-25 13:30:36 • Rovat: Hírek


Bár kissé megkésve ugyan, de elhoztuk nektek a 40. hét második híranyagát, amibe ezúttal is számos nagyobb név, esetleg kisebb trónkövetelő igyekezett bekerülni. Találkozhatunk majd Connor otthonával, a Remember Me kombódömpingjável, de még a régi, jó öreg Abe is benéz egy kis tatarozás erejéig.



Assassin's Creed 3 / Karateka / Remember Me



Mostani hírműsorunkba két újrafeldolgozás is helyet kap, hiszen a már fentebb emlegetett Oddworld Abe's Oddysee - New N' Tasty mellett, a Karateka-t is megreformálják nekünk, csak hogy érezzük a törődést. Úgy tűnik, hogy a felújítások műfaja kifogyhatatlan, kíváncsi leszek, milyen nagy durranást melegítenek fel még nekünk a közeljövőben.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Kickstarteren egy újabb klasszikus RPG (4:23)
Az XCOM FPS-ből TPS lett? (5:13)
Assassin's Creed 3 és a települések (5:52)
Feltámasztják a Karateka-t (6:28)
Oddworld Abe's Oddysee - New N' Tasty (7:09)
Remember Me és a harci kombinációk (7:54)


Aki szereti a változatosságot, az a Remember Me harcrendszerét imádni fogja. Bár a játék elején nem lesz végtelen lehetőségünk mozdulataink megalkotására, de ahogy haladunk előre a történetben egyre több lehetőséget oldunk ki, így akár teljesen személyre is szabhatjuk a kisasszony kelléktárát. Nem rossz mi? Ezzel zárnánk is ezt a hetet, de ne aggódjatok, mert már a küszöbön toporog a 41. műsor anyaga is. Sziasztok.






Címkék:  XCOM, Assassin's Creed 3, Karateka, Oddworld Abe's Oddysee - New N' Tasty, Remember Me


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>