Mégsem haldoklik az inSane? - GTV NEWS 41. hét - 1. rész

Mike • 2012-10-29 22:34:37 • Rovat: Hírek


Kicsit sajnos megkéstünk a hírműsorokkal, de ne aggódjatok, hamarosan pótolva lesznek egytől-egyig, de addig is íme a 41. hét első adagja. A számos rövidhír után szót ejtünk majd többek között a THQ által süllyesztőbe taszított inSane-ről, de itt lesz még a megújult PS Store és a Resident Evil 6 is.



inSane / PlayStation Store / Resident Evil 6



Nos igen, a THQ kezd kilábalni a slamasztikából, de azért még igazán nem ugorhat fejest minden projektbe, amit jónak lát. Sajnos ebbe a kategóriába tartozik a Guillermo Del Toro nevével fémjelzett inSane is, amit ezért töröltek a felhozatalból. A játék atyja ellenben nem törődik bele a döntésbe és már a Valve-nál kilincsel egy kis alamizsnáért.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Guillermo Del Toro inSane-jét dobta a THQ, majd jó lesz a Valve-nak? (4:32)
Megújult a PlayStation Store (5:14)
Stuart Black távozott a City Interactive-tól az Enemy Front miatt? (5:58)
Ismét lezárt DLC-ket rakott a Capcom a Resident Evil 6 lemezére? (6:43)
A Microsoft Research újabb mozgásérzékelőn dolgozik Digits néven? (7:09)


A Microsoft a Kinect után egy sokkal pontosabb mozgásérzékelős ketyerét is bevetne a nagyközönségnek, bár a Digits névre hallgató csodakarkötő még csak prototípus fázisban létezik. Ki tudja, pár év múlva talán már mindenkinek ficeg egy kis ketyere a csuklóján, miközben az utcán ballag jókedvűen. Ennyi lett volna a 41. heti híranyag első része, de ne tessék aggódni, hamarosan érkezünk a folytatással. Addig is sziasztok.






Címkék:  Insane, PlayStation Store, Enemy Front, Resident Evil 6, Digits


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>