Far Cry 3 és a haverok - GTV NEWS 41. hét - 2. rész

Mike • 2012-11-04 17:00:59 • Rovat: Hírek


Befutott a 41. hét maradék híranyaga, de nem kell aggódni, most is tudunk mutatni olyat, amiről nem szabad lemaradni. Szó lesz majd a Far Cry 3-ról és csudacsini csajsziról, de a Capcom egyik újabb bejelentését is elhoztuk nektek, a Warframe-mel egyetemben, ami egy free-to-play rendszerre épülő akcióorgiának ígérkezik.



Far Cry 3 / Warframe / Darkstalkers Ressurrection



A Far Cry 3-ban nemcsak az ellenséggel és a töménytelen mennyiségű fegyveressel találkozhatunk, hanem egyes személyekkel szorosabb barátságokat, vagy komolyabb nézeteltéréseket is ápolhatunk. A szexi csajok a hősünk életében is fontos szerepet töltenek be, de sajnos a szőrös gonosztevőket sem úszhatjuk meg szárazon.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Far Cry 3 és a csini segítő (4:31)
Jövőre érkezik az újabb Need for Speed? (5:07)
Warframe - Free-to-play Sci-fi akciójáték érkezik (5:48)
A Capcom bejelentette a Darkstalkers Ressurrection-t (6:25)
Stay Awhile and Listen könyv a Blizzardról és a Diabloról (7:07)


Bár a Criterion féle Most Wanted még csak nem rég jelent meg, az EA-nél már talán a következő epizódon gondolkodik? Hivatalos bejelentés még nem történt, de a peltykák és a jelek mindenképp erre utalnak, ráadásul régen volt már olyan, hogy egy évet kihagytak volna a srácok. Az tuti, hogy a Criterion ezúttal távol marad a fejlesztéstől, de azért várjuk ki a végét. Ennyi lett volna a 41. hét felhozatala, de hamarosan érkezünk a legújabb infókkal. Addig is sziasztok.






Címkék:  Far Cry 3, Need for Speed, Warframe, Darkstalkers Ressurrection, Stay Awhile and Listen


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>