Tavasszal jöhet a GTA V? - GTV NEWS 43. hét - 1. rész

Mike • 2012-11-10 12:10:17 • Rovat: Hírek


Szerencsére a 43. héten sem szűkölködünk az érdekes infókba, ezért most is dupla hírműsorral szeretnénk elhozni nektek a tudnivalókat. Már az első részben is kellemes csapat verbuválódott össze, hiszen a Skyrim és a Sleeping Dogs mellett itt lesz még nekünk az agyonvárt GTA V is. Ugye, hogy kihagyhatatlan?



The Elder's Scrolls V - Skyrim / Grand Theft Auto 5 / Sleeping Dogs



Érdekes dolog látott napvilágot a Sleeping Dogs-szal kapcsolatban. A Square Enix elismerte, hogy miközben mi játszunk, addig ők elemzik az adatainkat, hogy így később egy jobb és szebb világot hozhassanak létre. Szerencsére fontos dolgokat nem kukkolnak, csak a beállítások és a gépünk konfigja érdekli őket, cserkészbecsszó.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Iskolában tantárgy lett a The Elder Scrolls V - Skyrim (4:16)
Tavasszal érkezik a Grand Theft Auto 5? (4:52)
Sleeping Dogs-ozás közben figyel téged a Square Enix (5:35)
Ninja Gaiden 3 - Razer's Edge Wii U-s részletek (6:12)
Codemasters ad a realitásnak az F1 Race Stars-al (6:51)


Újabb pletyka látott napvilágot a GTA V fronton, hiszen pár kiszivárgott kép alapján úgy tűnik, hogy jövő tavasszal már bele is vághatunk a Rockstar legújabb sikercímébe. Bár ez az infó még nincs megerősítve, ráadásul csak a konzolosok reménykedhetnek, mivel a PC-s változat nagy valószínűséggel ezúttal is csúszni fog. Ennyi lett volna a 43. hét első hírösszefoglalója, de kettőt pislogtok és már itt is lesz a folytatás. Sziasztok.






Címkék:  The Elder Scrolls V - Skyrim, Grand Theft Auto 5, Sleeping Dogs, Ninja Gaiden 3 - Razer's Edge, F1 Race Stars


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>