Gagyi lett a Warfighter? - GTV NEWS 44. hét - 1. rész

Mike • 2012-11-14 15:08:47 • Rovat: Hírek


Úgy tűnik, hogy a rövidhírek egyre jobban elburjánzanak a hírműsorokba, de sebaj, azért betudtunk szorítani nektek pár nagyobb lélegzetvételű infót is. Szó lesz majd a Warfighter csúfos szerepléséről, pár PS4-es tudnivalóról, de a GTA V előrendelői extráit is megosztjuk veletek, úgyhogy nem érdemes lemaradni.



Grand Theft Auto 5 / Army of Two - The Devil's Cartel / Medal of Honor



Sajnos a GTA V beígért trailer-e elmaradt, de azért a Rockstar igyekszik egy kicsit kompenzálni a csalódott rajongókat. Számos kép mellett ugyanis bemutatták az előrendelői extraként funkcionáló Photo Wiever-t, amiben eddig soha nem látott fotókra csorgathatjuk a nyálunkat. Na de most már tényleg jöhetne egy kis videó, nemde?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:37)
Meg van a forgatókönyv írója és rendezője a Wolfenstein mozinak (5:18)
Grand Theft Auto 5 és az előrendelői extrák (5:54)
A The Secret World után már jöhet a Dreamfall Chapters (6:22)
Információk a Sony következő generációs konzoljáról (6:58)
Megjelenési dátumot kapott az Army of Two - The Devil's Cartel (7:33)
Mi lesz veled Medal of Honor? Egyesek temetik a lövöldét. (8:14)


A Medal of Honor: Warfighter sajnos nem tudott megfelelni az elvárásoknak, de az mindenkit meglepett, hogy az eladások ennyire alulmúlják az előzetes számításokat. Konzolokra csupán 600 ezer példány talált gazdára, de a PC-s számok sem húzzák ki a slamasztikából, úgyhogy alaposan megingott a sorozat jövője. Ezzel zárnánk is a 44. heti hírműsorunk első felét, de van még ott, ahonnan ezek jöttek. Addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Wolfenstein, Grand Theft Auto 5, The Secret World, PlayStation 4, Dreamfall Chapters, Army of Two - The Devil's Cartel, Medal of Honor


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>