GTA V infódömping - GTV NEWS 45. hét - 1. rész

Mike • 2012-11-19 19:18:43 • Rovat: Hírek


Nyakunkon az év vége, ami nemcsak abból látszik, hogy csupa hangzatos cím igyekszik megjelenni, de hírekből is kapunk dögivel. A 45. heti híranyagot ezért 3 részre osztottuk, higgyétek el, lesz itt érdekesség bőven. A hétkezdő epizódban szó lesz a Diablo és a Crysis 3-ról, de a GTA V sem kerülheti el a sorsát.



Diablo 3 / Crysis 3 / Grant Theft Auto 5



Nemrégiben még csak a Grand Theft Auto V megjelenési dátumáról tudtunk beszámolni, azóta már jócskán kaptunk egyéb infókat a projektről kapcsolatban. 3 játszható karakter, hatalmas bejárható terület és dinamikus küldetések. Azt hiszem, ideje kattintani.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Lesz Baldur's Gate 2: Enhanced Edition és Baldur's Gate 3? (3:14)
Manhuntozott az orosz gyilkos, a játék betiltva (3:53)
Pereskedett a Silicon Knight és az Epic, előbbi vesztett (4:31)
Hamarosan érkezik a Diablo 3 első kiegészítőlemeze? (5:16)
Crysis 3 és a Hunter multiplayer mód (5:51)
Grant Theft Auto 5 információ áradat (6:27)


Bár a Blizzard semmi konkrétumot nem árult el, annyit azért az orrunkra kötött, hogy szépen, lassan készülget a Diablo 3 első kiegészítője. A tartalomról még semmit sem tudni, ahogy arról sem, hogy mikor jelenhet meg, de a fejlesztők elmondták, előtte azért szólnak nekünk. Ennyi lett volna a 45. hét bevezető hírműsora. Hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Baldur's Gate 2: Enhanced Edition, Baldur's Gate 3, Manhunt, Diablo 3, Crysis 3, Grant Theft Auto 5


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>