Wii U-s érdekességek - GTV NEWS 45. hét - 2. rész

Mike • 2012-11-23 11:16:00 • Rovat: Hírek


A 45. hét folytatásában a játékok kissé háttérbe szorulnak, de azért nem kell aggódni, lesz mit a tejbe aprítani. Szót ejtünk majd az Activision Blizzard eladásairól, a Nintendo Wii U megjelenés előtti érdekességeiről, de a Microsoft is becsatlakozik a buliba, hogy pár pontocskát osszon szét az arra érdemeseknek.



Wii U / Halo 4 / Assassin's Creed Anthology



A Ubisoft már formálisan is bejelentette, hogy készülőben van az Assassin's Creed Anthology névre keresztelt kis csomagocska, ami nem kevesebbre hivatott, minthogy összeterelje kedvenc orgyilkosainkat, hiszen megtalálhatjuk benne az eddig megjelent összes epizódot, beleértve a harmadikat is. Az ára nem vészes, főleg ha azt is nézzük, hogy mennyi játékórát szerzünk így magunknak.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Activision Blizzard, még mindig megy a szekér (3:19)
Wii U érdekességek a megjelenés előtt (4:00)
Xbox Surface is napvilágot láthat (4:40)
Microsoft pontok járnak a Halo 4-ben eltöltött multizás után (5:10)
Assassin's Creed Anthology érkezőben (5:47)
Uncharted - Fight for Fortune játékcímet jegyeztek be (6:22)


A Microsoft érdekes dolgot vezet be a Halo 4-gyel kapcsolatban, amit sokak szerint más játékokba is átültethetne. A multiban töltött időnk függvényében ugyanis MS pontok ütik a markunkat és bár ezek mennyisége nem verdesi az eget, az ingyen szerzett játékra valót sose kritizáljuk. Ezzel a magvas gondolattal zárnánk is a 45. hét második hírműsorát, de itt még nincs vége, hamarosan érkezik a befejező rész. Sziasztok.






Címkék:  Activision Blizzard, Wii U, Xbox Surface, Halo 4, Assassin's Creed Anthology, Uncharted - Fight for Fortune


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>