Dead Island: Riptide infók - GTV NEWS 45. hét - 3. rész

Mike • 2012-11-24 09:46:41 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 45. hét harmadik és egyben befejező hírműsora, amiben ezúttal ismét a játékok kapják a főszerepet. Azért szó lesz majd a Ubisoft kellemes eladásairól, illetve a THQ nehézségeiről, de a prímet most a Watch Dogs, az Elite Dangerous és a Dead Island: Riptide viszi, bár azért rettegni is fogunk egy keveset.



Watch Dogs / Outlast / Dead Island - Riptide



A Ubisoft is beszámolt az előző időszak eladásairól és úgy tűnik, nincs miért szégyenkezniük. Az Assassin's Creed 3 remek számokkal büszkélkedhet, de a kiadó a jövőbe is bizalommal tekinthet, hiszen több nagyobb cím is van még a tarsolyukban. Apropó nagyobb címek, megemlítették azt is, hogy a Watch Dogs már jövőre érkezhet, méghozzá a mostani konzolgenerációra.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Jövőre érkezhet a Watch Dogs (2:56)
Elite Dangerous a Kickstarteren (3:27)
A Ubisoftnak jól megy a szekér (4:03)
Outlast, igazi túlélő horror lesz (4:35)
Pengame, zseniális magyar alkotás (5:08)
Csúsznak a THQ játékai (5:44)
Dead Island - Riptide részletek (6:19)


Szegény THQ-t az ág is húzza, hiszen korábban már szinte a csőd szélére sodródott, most pedig a projektjeit tolta el, mondván, kell még egy kis idő. Reméljük, hogy a gondok megoldódnak és beígért, ám most csúsztatásnak alávetett játékaik is időben és minőségben megérkeznek. Ezzel a kissé szomorkás hangulatú infóval zárnánk is a 45. hetet, de hamarosan visszatérünk, addig is sziasztok.






Címkék:  Watch Dogs, Elite Dangerous, Ubisoft, Outlast, Pengame, THQ, Dead Island - Riptide


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>