Mi legyen a Mass Effect 4? - GTV NEWS 47. hét - 1. rész

Mike • 2012-12-12 08:51:44 • Rovat: Hírek


Egyre jobban közeledik az év vége, ami lassacskán a hírműsorokban is meglátszik, hiszen egyre kevesebb érdekes infó kerül ki a virtuális térből. Azért nem kell aggódni, akad még itten pár infó, többek között a Mass Effect 4-ről, a Double Fine és az Amnesia Fortnight akciójáról, valamint a Microsoft next-gen konzoljáról.



Mass Effect 4 / Double Fine - Amnesia Fortnight / Microsoft



A Bioware már korábban kijelentette, hogy Shepard-ot ne nagyon keressük a Mass Effect következő részében, de az még számukra is rejtély, hogy előzményt dobjanak-e össze, vagy egy színtiszta folytatást. Nem is voltak restek, hiszen Twitter-en keresztül tőlünk, játékosoktól tudakolják a helyes választ, ami mindenképp pozitívum, az már más kérdés, hogy úgy is lesz-e, ahogy a többség szeretné.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Milyen irányba induljon a Mass Effect 4? (4:19)
Double Fine - Amnesia Fortnight, szavazz a játékokra (4:49)
Uncharted - Fight for Fortune egy Vita ekszkluzív kártya játék (5:20)
Információk a következő Microsoft konzolról (5:53)


Számos infó derült ki a Microsoft next-gen konzoljáról, amit a belsősök szimplán csak Xbox-nak neveztek el. A gépben alapból megtalálhatjuk a halálpontos Kinect 2.0-át, amivel az életünk is sokkal jobbá válik majd. Természetesen kapunk egy Blu-ray lejátszót is, illetve számos egyéb extrával is megspékelhetjük kedvenc kis konzolunkat. Ennyi lett volna a 47. hét első hírműsora, de hamarosan érkezik a folytatás, addig is sziasztok.






Címkék:  Mass Effect 4, Double Fine - Amnesia Fortnight, Uncharted - Fight for Fortune, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>