Készül a Mirrors Edge 2? - GTV NEWS 47. hét - 2. rész

Mike • 2012-12-12 09:00:48 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 47. hét második és egyben befejező hírműsora, amibe - mostani szokáshoz híven - ezúttal kissé rövidebb a felhozatal. Azért nem kell aggódni, érdekességből most sincs hiány és olyan nevek is tiszteletüket teszik nálunk, mint a Hitman, a Mirror's Edge 2, vagy épp Peter "tökéletesjáték" Molyneux.



Hitman / Project Godus / Mirror's Edge 2



Eddig az összes Hitman játékot az IO Interactive-nek köszönhettünk, de nagyon úgy néz ki, hogy ez a jövőben megváltozhat, hiszen a Square Enix egy frissiben alakult csapatra bízná a következő epizódot. Azért ne aggódjunk, a veteránok is fejlesztenének, hiszen évenkénti bontásban képzelik el a jövőt.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:30)
Évenként érkezhetnek a Hitman játékok? (3:54)
Peter Molyneux ismét álmodozik? Készül a Project Godus. (4:27)
Az újgenerációs Xbox-ból lesz egy karcsúbb verzió is? (5:01)
A DICE valamin ügyködik. Folytatást kaphat a Mirror's Edge? (5:41)


Peter Molyneux ismét fejest ugrott az ígérgetések mocsarába és ha már sok újdonsággal nem tud szolgálni, akkor régi klasszikusokat emleget. Legújabb, Kickstarter-re is felkerülő játéka a Project Godus, ami tulajdonképpen egy újraértelmezett Populous lesz, meghintve pár további címmel. Reméljük, hogy ez már tényleg az lesz, amit a mester ígér. Ezzel zárnánk is a 47. hetet, de hamarosan visszatérünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Hitman, Project Godus, Xbox, Mirror's Edge 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>