Ég veled Call of Duty? - GTV NEWS 48. hét - 1. rész

Mike • 2012-12-16 10:29:31 • Rovat: Hírek


Bár az utóbbi időszakban kicsit kevesebb hírműsornak örvendhettünk, a 48. hét termése olyan szélesre hízott, hogy rögtön 3 epizódot szántunk az infócsokornak. Az első részben többek között szót ejtünk a Black Ops 2 "gyengélkedéséről", a THQ eszelős Humble Bundle csomagjáról és a kérdezősködő Ubisoft-ról.



Call of Duty / Humble THQ Bundle / Assassin's Creed



Hiába a rengeteg eladott példány és a rekordokat döntögető eladás, úgy tűnik, hogy a Call of Duty sorozat kisebb lejtmenetbe kapcsolt, hiszen a Black Ops 2 már korántsem volt olyan kelendő, mint a Modern Warfare 3. Ez a tendencia már régebbi epizódokra is visszanyúlik, de azért annyira nem kell sajnálni őket, lesz így is mit a tejbe aprítani.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Befellegzett a Call of Duty szériának? (4:15)
Egy halom játék fillérekért - Humble THQ Bundle (4:52)
Dirty Bomb a Splash Damage új játéka (5:38)
Ubisoft már faggatja a rajongókat Assassin's Creed ügyben (6:12)
A Realm Reborn - Final Fantasy XIV Online, most jónak kell lennie (6:48)


Az új Assassin's Creed még szinte ki sem hűlt, a Ubisoft már nagyban tudakolózik a játékosok között, hogy mennyire is szeretnénk egy újabb részt. A kérdések között felüti a fejét a kooperatív játékmód lehetősége is, amire már oly régóta fenik a fogukat a rajongók, de persze ez még nem jelenti azt, hogy a negyedik számozott epizódban vállvetve tolhatjuk a pengéket. Ennyi lett volna a 48. hét első hírösszefoglalója, de kettő még hátravan, hamarosan érkezünk a folytatással.






Címkék:  Call of Duty, Humble THQ Bundle, Dirty Bomb, Assassin's Creed, A Realm Reborn - Final Fantasy XIV Online


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>