Nintendo Direct - GTV NEWS 49. hét - 1. rész

Mike • 2012-12-28 15:49:08 • Rovat: Hírek


Befutott a 49. hét híranyaga is, ami az előzőhöz hasonlóan ismét tetemes, így hát most is 3 műsorral kedveskedünk nektek. Az elsőben rögtön összefuthatunk a Dead Island: Riptide-dal és az új Tomb Raider-rel, de a Nintendo Direct rövidebb összefoglalóját is megnézhetitek, persze csak a rövidhírek után.



Nintendo Direct / Dragon Age / Tomb Raider / Dead Island: Riptide



Az Electronic Arts-ra nem épp jellemző, hogy ingyen dobálná felénk a cuccokat, de most mégis kivételt tettek, hiszen a Dragon Age sorozathoz tárgyak garmadáját osztotta meg velünk. Külön öröm, hogy nem kell rendelkeznünk az említett címekkel, ha aktiváltuk az ajándékot, későbbi vásárlás esetén is magunkévá tehetjük az új halálosztókat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
A Bioware és az EA cuccokat osztogat a Dragon Age-ekhez (3:32)
Itt a Black Knight Sword a Digital Reality új játéka (3:59)
Friss információk érkeztek a Dead Island: Riptide-ról (4:34)
Megtartották a Nintendo Direct rendezvényt, ez várható 2013-ban (5:14)
Érdekes részletek az új Tomb Raiderrel kapcsolatosan (6:15)


Rengeteg új infó érkezett a Dead Island: Riptide-ból és a Tomb Rader-ből egyaránt. Míg előbbi sokkal komorabb és veszélyesebb lesz az előző résznél, addig a kis Lara ösztönmóddal és visszatöltődő élettel indul harcba a bozótoson keresztül. Ezzel az infócsokorral zárnánk is a 49. hét nyitó hírműsorát, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok!






Címkék:  Dragon Age, Black Knight Sword, Dead Island: Riptide, Nintendo Direct, Tomb Raider


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>