PC-n is ütni fog a Crysis 3 - GTV NEWS 49. hét - 2. rész

Mike • 2012-12-31 11:30:42 • Rovat: Hírek


Már itt is a 49. hét folytatása, amiben ezúttal is jobbnál-jobb infókkal igyekszünk kedveskedni. A hamarosan elkezdődő pezsgődömping mellé tehát ajánlatunk a PC-re is remek formában érkező Crysis 3, az új módoknak örvendő Resident Evil 6 és a szebb napokat is megélt Eurocom, akiket mostantól ne nagyon keresgéljünk.



Resident Evil 6 / Crysis 3 / Mortal Kombat Legacy



A Crytek elismerte, hogy anno a Crysis második részével kissé hibáztak, mivel a PC-s tábornak nem hozták el azt a szintet, amit korábban az első epizóddal sikerült. A fejlesztők ígérik, hogy most minden máshogy lesz, kolbászból lesz a kerítés, a pónik szőre pinkben tündököl majd és a légszennyezés is elmúlik. Úgy legyen!




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Új játékmódok érkeztek a Resident Evil 6-hoz (3:13)
A PC-sek ezúttal ki lesznek elégítve Crysis 3 ügyben (3:59)
Folytatódik a Mortal Kombat Legacy sorozat (4:35)
Márciusban Japánban megjelenik a Soul Sacrifice Vita-ra (5:14)
James Bond 20 év működés után elintézte a Eurocomot (5:56)


Szegény Eurocom, már az aktuális James Bond játék előtt is küzdöttek az életben maradással, de őfelsége titkolt ügynöke végkép betett nekik. A 007 Legends simán átbukott a palánkon, ami érthető módon a fejlesztők ázsiójának sem tett jót, így előbb leépítésekkel próbálták orvosolni a bajokat, végül azonban becsukták a boltot. Ezzel a szomorú hírrel zárnánk is a 49. hét második hírösszefoglalóját, de kitartás, van még egy a tarsolyunkban. Addig is sziasztok.






Címkék:  Resident Evil 6, Crysis 3, Mortal Kombat Legacy, Soul Sacrifice, Eurocom


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>