Wii U hardverinfók - GTV NEWS 49. hét - 3. rész

Mike • 2013-01-01 18:17:54 • Rovat: Hírek


Letelt az év vége és miközben mindenki nyalogatja a bulik okozta sebeit, enyhítés gyanánt elhoztuk nektek a 49. hét befejező hírműsorát. A számos rövidhír után szót ejtünk majd a The Drowning-ról, de a Mars War Logs-szal még a vörös bolygóra is ellátogatunk, legvégül pedig a Nintendo Wii U-t vesézzük ki nektek.



The Drowning / Mars War Logs / Street Fighter X Mega Man / Wii U



A The Drowning fejlesztőcsapata, a Scattered Entertainment nem ígér sokat, csupán annyit, hogy forradalmasítja az érintőképernyős irányítást. A játékukra már nem is kell sokat várni, hiszen a lövöldözős túlélő akció valamikor 2013-ban láthat napvilágot.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Információk a The Drowning - Scattered Entertainment (3:08)
Mars War Logs, letölthető játék a Spiders-től (3:48)
Street Fighter X Mega Man-t készített Seow Zong Hui (4:23)
Nintendo Wii U hardveres érdekességek (4:55)


Befutottak az első adatok a Nintendo Wii U hardveres képességeiről és meg kell hagyni, sokban elmarad a jelenlegi konzolgenerációtól. A japánok nem estek kétségbe és mint elmondták, nem az a lényeg, hogy mekkora az erőforrás a külső alatt, hanem hogy a játékok szórakoztassanak. Ezzel a magvas gondolattal zárnánk is a 49. hetet, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok!






Címkék:  The Drowning, Mars War Logs, Street Fighter X Mega Man, Nintendo Wii U


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>