Mi van a S.T.A.L.K.E.R. jogokkal? - GTV NEWS 50. hét - 1. rész

Mike • 2013-01-03 12:57:36 • Rovat: Hírek


Újabb hét veszi kezdetét, szám szerint már az 50. és infókból ezúttal sem volt hiány, úgyhogy ismét 3 részre szabdaltuk az összefoglalóinkat. Az első részben itt lesz az IL-2 Sturmovik legújabb epizódja, a The Secret World havidíjtörlése, de még a S.T.A.L.K.E.R. jogok körül is van egy kis mozgolódás. Vagy mégsem?



Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad / The Secret World / S.T.A.L.K.E.R.



Úgy tűnik, hogy újabb MMO-nak kell átvariálni kicsit a fizetési sapkáját, mivel a The Secret World sem úgy szerepelt, ahogy azt a Funcom szerette volna. Vészlépésként eltörlik a havidíjas modellt és mostantól kezdve csak egyszer kell rá beruházni, bár aki szeretne, az továbbra is elő tud rá fizetni ingame tartalmakért cserébe.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Bejött a Steam Big Picture a Valve-nak, jön a Steam Box (3:26)
Bejelentették az Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad-ot (4:06)
A Rockstar már next-gen konzolokra fejleszt? (4:46)
The Secret World, havidíj eltörölve (5:18)
bitComposer megvásárolta a S.T.A.L.K.E.R. jogokat, vagy mégsem? (5:57)


A Valve nem titkolt szándéka az, hogy a nappaliba betörve, saját pályájukon győzze le a konzolokat. Ennek első lépése megtörtént, hiszen a frissiben bevezetett Steam Big Picture hatalmas sikernek örvend, ami talán előrevetítheti a régóta pletykált Steam Box megjelenését. Ennyi lett volna az 50. hét első hírösszefoglalója, de mint mondtuk, van még hátra 2, addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Steam Big Picture, Steam Box, Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingrad, Rockstar, The Secret World, S.T.A.L.K.E.R.


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>