GTA városok egy helyen? - GTV NEWS 50. hét - 2. rész

Mike • 2013-01-05 12:11:43 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett az 50. hét hírözönének második része, amiben a tetemes rövidhírmennyiség után ismét a nagyágyúké lesz a főszerep. Többek között benéz hozzánk a 47-es ügynök felújított változata, de a Dead Space 3-ról, a Fuse-ról és a Grand Theft Auto-ról is kiderül pár érdekesség, amikről nem érdemes lemaradni.



Fuse / Dead Space 3 / Grand Theft Auto 5



Lehetséges, hogy a Visceral Games meghallgatta a rajongók óhajait? Erre utal az a tény, miszerint a Dead Space 3 alap egyjátékos módjában nem mindig lesz mellettünk társunk, így néha még félhetünk is egy kicsit, bár ha a teljes igazságot akarjuk kideríteni akkor mindenképp kooperatív módban kell belevágnunk a sötét kalandba.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Érkezik a Hitman HD Trilogy (3:33)
Információ áradat a Fuse-ról (4:11)
Dead Space 3 érdekességek (5:05)
Újabb szolgáltatás a Steamen (5:40)
Grand Theft Auto 5 finomságok (6:16)


Érdekes terveket szövöget a Rockstar. Fejükbe vették ugyanis, hogy idővel egyetlen hatalmas városba sűrítik bele a GTA széria eddig megjelent térképeit, így minden gond nélkül ruccanhatnánk át Vice City-be, vagy épp San Andreas-ba. Azt hiszem, ezzel sok rajongó szívét megdobogtatnák, de eleddig semmi konkrétum nem érkezett ezzel kapcsolatban és gyanítom, hogy egy darabig még nem is fog. Ennyi lett volna a második hírösszefoglalónk, legalábbis ami az 50. hetet illeti, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Hitman HD Trilogy, Fuse, Dead Space 3, Steam, Grand Theft Auto 5


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>