Új karakter a The Last of Us-ban - GTV NEWS 50. hét - 3. rész

Mike • 2013-01-06 14:39:23 • Rovat: Hírek


Már itt is van az 50. hét befejező műsora, ami bár elsőre kevéskének tűnik, azért nem kell aggódni. A tetemes mennyiségű rövidhírek után ugyanis olyan nagyágyúk lépnek a színpadra, mint a The Last of Us új női karaktere, az Xbox Live frissiben bevezetett szolgáltatásai és a Dreamfall Chapters. Ugye, hogy kihagyhatatlan?



Xbox Live / The Last of Us / Dreamfall Chapters



Bár eddig abban a tudatban voltunk, hogy a The Lest of Us kalandjait csak ketten élhetjük át, egy új karakter felbukkanása mindent megváltoztat. Tess, egy igencsak okos nőszemély, aki még a feketepiacon is otthonosan mozog és néha ugyan összezördül főszereplőnkkel, azért legbelül mindenki szeret mindenkit.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:35)
Új szolgáltatásokkal bővült az Xbox Live (3:27)
Tim Schafer nem örül a következő generációnak (3:57)
The Last of Us, új karakter Tess személyében (4:31)
Újabb infók a Dreamfall Chapters-ről (5:05)


Hiába hangoztatták korábban többen is, hogy a Dreamfall Chapters a mostanában oly divatos epizódikus formában láthat napvilágot, ezt most maguk a készítők cáfolták, mondván, inkább sokkal tartalmasabb szeleteket hagynának a játékosoknak. Kiderült még az is, hogy az irányítást is alaposan átdolgozzák, mivel az előd kezelése nem volt épp remek, talán most majd jobban sikerül. Ennyi lett volna az 50. hét, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a következő híradaggal, addig is kitartást, sziasztok.






Címkék:  Xbox Live, Tim Schafer, The Last of Us, Dreamfall Chapters


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>