John Carmack a jövőbe lát - GTV NEWS 51. hét - 2. rész

Mike • 2013-01-09 13:03:09 • Rovat: Hírek


Az 51. hét második és egyben befejező hírműsorából sem kell nélkülöznünk a szaftosabb infócsomagokat, bár ezúttal nemcsak örülünk, hanem szomorkodunk is, hiszen a THQ ellen megindult a csődeljárás. A kiadó tarsolyában bőven voltak még bejelentés előtt álló címek, amik állítólag még elkészülhetnek. Úgy legyen!



John Carmack / THQ / God Mode / Star Wars - The Old Republic



Azt már jó ideje tudtuk, hogy John Carmack megszállottja a 60 fps-ben futó játékoknak, de mint legutóbb elmondta, hiába jön az új generáció, lehet, hogy megint egyedül marad. Szerinte ugyanis az új konzolok eljövetele nem vonzza magával a magasabb képkocka/másodperc kiváltságát és akkor is nagyítóval kell keresnünk az ilyen címeket.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:35)
John Carmack szerint a jövő... (3:03)
Hacker támadta meg a Heroes of Newerth (3:37)
Star Wars - The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel DLC (4:09)
Csődeljárás alatt a THQ, új címek voltak a láthatáron (4:43)
Hamarosan érkezik az Isteni God Mode (5:35)


Még csak most lett free-to-play a Star Wars: The Old Republic, máris érkezik hozzá az első kiegészítő, amit viszont pénzért vesztegetnek. A Rise of the Hutt Cartel nemcsak egy új történetszálat hoz be az MMO-ba, de a szintlimitet is megnöveli, méghozzá 55-re. Ennyi lett volna az 51. hét, de egy még hátra van a 2012-es évből, hamarosan azzal jelentkezünk, addig is sziasztok.






Címkék:  John Carmack, Heroes of Newerth, Star Wars - The Old Republic - Rise of the Hutt Cartel DLC, THQ, God Mode


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>