A kocka el van vetve - GTV NEWS 52. hét - 2. rész

Mike • 2013-01-14 09:42:51 • Rovat: Hírek


Meg is érkeztek a 2012-es év utolsó hírei, melyek közül kiemelkedik az első koreai játék, ami tulajdonképpen egy fapados autóverseny-féleség, de a Disney Infinity-ről is kiderült pár érdekesebb infó, ahogy Peter Molyneux nélkül sem lehetünk meg, aki ezúttal a Curiosity nyereményéről, valamint védelméről regélt egy keveset.



Pyongyang Racer / Disney Infinity / Curiosity



Propagandától sem mentes Dél-Korea első játéka, a Pyongyang Racer, ami ugyan nem veheti fel a versenyt a konkurenciával, de legalább van. Miközben megismerjük a csúnyán megrajzolt város fontosabb épületeit, olajoshordókat kell gyűjtögetnünk, amik segítségével - milyen meglepő - tovább csapathatjuk neki.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:34)
Megérkezett Észak-Koreából a Pyongyang Racer (3:45)
Kutatás a videojátékok káros hatását illetően (4:22)
Néhány információ érkezett a Disney Infinity-ről (4:56)
Ismét bejelentették az Edge of Twilight-ot (5:33)
Nem bírják le bontani a Curiosity-t! Nem lesz meglepi! (6:11)


Egyre több infó derül ki a Disney Infinity-ről, ami egy sandbox mókának ígérkezik, ahol is rengeteg mindennel üthetjük majd el a drága időnket. Figurákat is vehetünk hozzá, amolyan Skylander módjára, bár ennél többet egyelőre nem tudni a drágaságról. Ennyi lett volna az 52. heti hírműsor és ezzel együtt a tavalyi év is. Az egész GameTeVe csapat nevében köszönöm, hogy velünk tartottatok és ne felejtsétek: Game TeVeled! Sziasztok.






Címkék:  Pyongyang Racer, Disney Infinity, Edge of Twilight, Curiosity


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>