Már a WoW-ban is DOTA-zhatunk? - GTV NEWS 1. hét - 2. rész

Mike • 2013-01-21 15:05:16 • Rovat: Hírek


Már meg is érkeztünk az első hét híranyagának folytatásával, amiben szót ejtünk majd a World of Warcraft esetleges DOTA stílusú új battleground-járól, az Razer legújabb kontrolleréről, de a LEGO új univerzumát, a Chima-t sem hagyjuk szó nélkül. Ne is húzzuk tovább az időt, vágjunk bele az infódömpingbe!



LEGO Legends of Chima / World of Warcraft / Razer Sabertooth



Nem lenne meglepő, ha a Blizzard egy MOBA stílusú pályával örvendeztetné meg a World of Warcraft rajongókat, hiszen anno a DOTA is egy Warcraft 3 modként látta meg a napvilágot. Azóta már a Valve rátette ugyan a kezét a névre, de ez nem jelent semmi, annak ellenére, hogy pár képen és egy videón kívül még hivatalos bejelentés sem érkezett az ügyben.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:24)
LEGO Legends of Chima videojátékok készülnek (4:19)
Hamarosan MOBA érkezik a WOW-ba DOTA néven? (5:05)
Kickstarteren az Akaneiro - Demon Hunters (5:35)
Razer Sabertooth, tökös, dögös kontroller a Razer-től (6:19)


Egy újabb LEGO univerzum mutatkozik be 2013-ban, méghozzá nem is egy, hanem rögtön 3 játékkal. A Chima kapcsán kapunk egy versenyjátékot, egy kalandozós platformert és egy free-to-play MMO-t is, sőt, utóbbira kihatással lesz az előző kettőben elért eredményünk is. Ennyi lett volna 2013 első hete, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  LEGO Legends of Chima, World of Warcraft, Akaneiro - Demon Hunters, Razer Sabertooth


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>