Érdekességek a CES-ről - GTV NEWS 2. hét - 1. rész

Mike • 2013-01-25 10:33:25 • Rovat: Hírek


Újabb hétnek veselkedünk neki, ami annyi érdekes infót tartogat, hogy még mi is csak 3 hírműsorban tudunk végezni vele. Az első részben beköszön egy kis CES, de szót ejtünk a The Secret World megváltozott fizetési rendszeréről és annak hatásairól, valamint a Path of Exile bétájáról is, amiről nem érdemes lemaradni.



The Secret World / CES / Path of Exile / Project Shield



Úgy tűnik, hogy a Funcom-nak bejött a váltás, mivel a The Secret World játékosbázisa folyamatosan növekszik azóta, amióta eltörölték a havi fizetéses rendszert. A kiadó azt is elmondta, hogy a váltás nem lesz hatással a különböző tartalmak érkeztére, úgyhogy a jövőben folyamatosan várhatjuk az extra dolgokat.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
A Funcom leépít és a The Secret World is free-to-play lesz (3:09)
A CES-en a Nyko Nintendo Wii U-s kütyüket mutatott be (3:49)
Hamarosan indul a Path of Exile BETA tesztje (4:38)
Az Nvidia Tegra-s kézikonzolt csinál Project Shield néven (5:12)
2012-es statisztikai adatok. Megint a COD a király! (5:52)


Igazán kis kellemes kütyüt prezentált nekünk a CES-en az Nvidia, ami szinte már majdnem tökéletes. A Project Shield névre keresztelt kézikonzol adatai igazán impozánsak, de sokakat elriaszthat a Dualshock-ra hajazó irányító felülete. Ha viszont megbékélünk vele, akkor akár még a Steam könyvtárunkban leledző játékokat is tolhatjuk rajta, ami azért kellemes kis pozitívum. Ezzel az érdekességgel zárnánk is a 2. hét első hírfelvonását, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  The Secret World, CES, Nyko, Path of Exile, Project Shield, Call of Duty


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>