Hardverek és konzolok - GTV NEWS 2. hét - 3. rész

Mike • 2013-01-28 14:51:38 • Rovat: Hírek


Bár a 2. hét harmadik hírműsorába pár játékos infó is bekerült, ezúttal leginkább a konzolok és a hardverek lesznek főszerepben. Szó lesz majd a Microsoft frissen nyitott stúdiójáról, a Sony régi-új szabadalmáról, de az Nvidia kézikonzoljáról, a Project Shield-ről is kiderült pár érdekesség. Nem lesz olcsó, az tuti.



PlayStation / LEGO Marvel Super Heroes / Project Shield



Hozzánk hasonlóan imádod a LEGO játékokat és még a szuperhősökkel sem állsz hadilábon? Akkor a LEGO Marvel Super Heroes-nek örülni fogsz, ahol a DC univerzum után, most a Marvel-es hősöket is az irányításunk alá vonhatjuk. Itt lesz Hulk, Vasember, Thor, de még Loki is, úgyhogy a szórakozás garantált.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
A Microsoft rááll a felhő alapú játékkészítésre? (3:32)
Új PlayStation Move szabadalmat mutatott be a Sony? (4:06)
A újgenerációs konzolok borongós jövőképe (4:40)
Hamarosan érkezik a LEGO Marvel Super Heroes (5:25)
Az Nvidia nem adja olcsóbban a Project Shield-et (6:01)
Leálltak a PlayStation 2 gyártósorok, nem gyártanak többet (6:33)


A konzolgyártók általában veszteségesen lépnek a boltokba, mivel a később megjelenő játékokból szedik meg magukat igazán. Ez azonban nem lesz igaz a Project Shield-re, mivel az Nvidia szimplán csak a gép eladásából számolhat profitot, ezért várhatóan jóval kövérebb árcédulán kell keresztülrágnunk magunkat az örömökért. Ezzel a drága infóval zárnánk is a második hetet, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a harmadikkal, addig is legyetek jók, sziasztok.






Címkék:  Microsoft, PlayStation Move, LEGO Marvel Super Heroes, Project Shield, PlayStation 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>