Hatalmas béta-dömping - GTV NEWS 3. hét - 1. rész

Mike • 2013-01-31 15:29:39 • Rovat: Hírek


Már neki is kezdünk a harmadik hét híranyagának és meg kell hagyni, bőven elvagyunk látva érdekességekkel, ezért ismét 3 résszel jelentkezünk a maximális élvezet érdekében. Az első epizódba jutott egy jó adagnyi béta, de lesz egy kis Most Wanted, valamint a Sony esetleges új kontrolleréről is szót ejtünk.



Path of Exile / Sim City / Survarium / Most Wanted Wii U



A Most Wanted Wii U-s verziója kellemes kikapcsolódást ígér, ráadásul nemcsak a megszokott módon, hiszen egy helyi kooperatív játékmódot is találunk benne. Míg egyikőnk az autókat terelgeti az utakon, addig a másikunk a tabletkontroller segítségével segíthet be a versenyekbe, üldözésekbe.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:33)
Path of Exile, Sim City és Survarium BETA információk (4:26)
A Sony elhagyja a Dualshock kontrollert a jövőben (5:06)
Need for Speed - Most Wanted Wii U érdekességek (5:40)
Free-to-play lesz a World Series of Poker: Full House Pro (6:18)


A Sony ismét megpróbálja azt, ami korábban már egyszer nem sikerült. Pletykálják ugyanis, hogy szakítanának a Dualshock kontrollerrel, az új masina pedig amolyan PS Vita szerű valami lenne, érintőképernyővel nyakon öntve. Annak idején volt már egyszer szó a váltásról, de akkor a játékosok zöme felháborodva szavazta le a dolgot. Vajon most mi lenne az eredmény? Ezzel a kérdéssel zárnánk is a harmadik hét első hírműsorát, de van még ott, ahonnét ez jött, úgyhogy kitartást, addig is sziasztok.






Címkék:  Path of Exile, Sim City, Survarium, Dualshock, Need for Speed - Most Wanted Wii U, World Series of Poker: Full House Pro


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>