Infókon a Disney Infinity - GTV NEWS 3. hét - 2. rész

Mike • 2013-02-03 10:25:13 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett a harmadik hét folytatása, amibe ezúttal is bőven jutott az érdekességekből. A rövidhírek után bemutatjuk nektek a Dead Island: Riptide szexis, bikinis, zombitestét, a Disney Infinity-t, valamint a Gas Powered Games legújabb Kickstarteres projektjét, a Wildman-t is.



Disney Infinity / Dead Island: Riptide / Wildman



A Skylanders műanyagfigurás játékmenete másokat is megihletett, hiszen a készülőfélben lévő Disney Infinity ugyanezt a műfajt célozza meg. Kezdésként rögtön három karaktert találunk a dobozban, amiket a bázissal be is importálhatunk a virtuális világba, hogy aztán ott kedvünkre kalandozhassunk össze-vissza.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:22)
Catzilla néven benchmark érkezett a Datura alkotóitól (4:08)
Részletek a Disney Skylanders-éről, az Infinity-ről (4:40)
Dögös a Dead Island: Riptide cicis gyűjtői kiadása (5:29)
Részletek a Gas Power Games Wildman-jével kapcsolatban (6:07)


A Gas Powered Games új projektbe vágta a fejszéjét, a Wildman elsőre egy Diablo-klónnak tűnhet, de itt kérem jóval többről van szó. Kalandozásaink során ugyanis RTS elemekkel is összefuthatunk, miközben hősünk fejlődik, társaink pedig tápolódnak. Ennyi lett volna a 2013-as év harmadik hetének második hírműsora, de ne aggódjatok, van még a tarsolyunkban pár infó, úgyhogy hamarosan visszatérünk, addig is sziasztok.






Címkék:  Catzilla, Disney Infinity, Dead Island: Riptide, Wildman


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>