Gearbox, mint CoD-fejlesztő? - GTV NEWS 3. hét - 3. rész

Mike • 2013-02-05 14:19:29 • Rovat: Hírek


El is érkeztünk a harmadik hét utolsó hírműsorához, amibe ezúttal is számos érdekes infót zsúfoltunk nektek. Végre kiderültek az Injustice: Gods Among Us megjelenési dátumai, de a Killer is Dead-ről is becsúszott pár érdekesség, sőt, a szokásos next-gen konzol pletykák nélkül sem úszhatjuk meg.



Injustice: Gods Among Us / Killer is Dead / Gearbox



A Killer is Dead meglehetősen érdekes játéknak ígérkezik, de ezt már megszokhattuk a Grasshoppers Manufacture-tól. A látvány és a hangulat egyszerűen lehengerlő, de a történet sem épp szokványos: főhősünk egy bérgyilkos, akinek más gyilkosokat kell megölnie. Na jó, ezt lehet hogy már hallottuk korábban.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Meg van az Injustice: Gods Among Us megjelenési dátuma (4:01)
Infók a Killer is Dead-ről - Grasshoppers Manufacture (4:40)
Jóslatok a következő generációs konzolok érkezéséről (5:17)
Majdnem a Gearbox is Call of Duty-kat készített? (6:09)


Rengetegen szidják a Call of Duty szériát, mondván, semmi újdonság nem kerül bele. Erre talán kicsit ellenpélda a Black Ops 2, de egy időben tervben volt egy Gearbox-féle epizód, ami aztán tényleg felkavarta volna a szokásos állóvizet. Ez sajnos nem valósult meg, ami nem is meglepő, hiszen amíg a CoD folyton az eladási listák élén vesztegel, addig felesleges bárminemű változtatás. Talán majd egyszer. Ezzel zárnánk is a harmadik hét híradagját, de hamarosan visszatérünk, addig is sziasztok.






Címkék:  Injustice: Gods Among Us, Killer is Dead, Next-gen, Gearbox, Call of Duty


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>