Dübörög a Next-gen - GTV NEWS 6. hét - 2. rész

Mike • 2013-03-03 10:31:01 • Rovat: Hírek


Máris itt a 6. hét híreinek folytatása, amiben ezúttal leginkább a különböző next-gen pletykákat vesszük sorra. Szó lesz a Microsoft állítólagos online aktivációs rendszeréről, valamint a sejthető felépítéséről, de a PlayStation 4 esetleges belépő árát sem hagyjuk ki a felhozatalból.



Microsoft Next-gen / PlayStation 4 / Daylight



Természetesen a PlayStation 4 kapcsán már sok dolog tisztázódott a PlayStation Meeting-nek hála, amiről hamarosan egy külön összefoglalóval jövünk. Ezzel szemben az új Xbox még mindig csak pletykákból építkezik, de ha hihetünk az infóknak, akkor hamarosan a Microsoft next-gen masinájáról is lehull a lepel.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
The Vanishing of Ethan Carter a The Astronauts-tól (3:41)
Információk a Microsoft következő konzoljáról (4:12)
Újabb érdekességek a PlayStation 4-el kapcsolatosan (4:55)
Infók a Zombie Studios következő játékáról, a Daylight-ról (5:29)


Érdekes játékon ügyködik a korábban a Blacklight: Retribution ingyenes MMOFPS-t hegesztő Zombie Studios. A Daylight egy hamisítatlan horrorjáték, amiben egy névtelen kisasszonnyal kell kijutnunk egy nem túl barátságos épületből. A bolyongásunk alatt talált infómorzsákból rakhatjuk össze a történetet, de érdemes lesz többször is nekiugrani, mivel a pályák random generáltak, a sztoriból pedig mindig más részlet világosodik ki a sötétben. A játékot egyébként az Unreal Engine 4 hajtja. Ezzel zárnánk is a 6. hét második hírműsorát, de egy még van a tarsolyunkban, addig is sziasztok.






Címkék:  The Vanishing of Ethan Carter, Microsoft, PlayStation 4, Daylight


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>