Hatalmas Witcher 3 infómorzsák - GTV NEWS 6. hét - 3. rész

Mike • 2013-03-03 10:53:03 • Rovat: Hírek


Megérkezett a 6. hét utolsó hírműsora, amibe ezúttal is számos érdekességet zsúfoltunk bele. A tetemes mennyiségű rövidhír után ugyanis olyan nevek kerülnek a porondra, mint az esetleges idei Call of Duty, vagy épp a nagy várakozással ölelt Witcher 3: Wild Hunt, de next-gen pletykák nélkül sem úszhatjuk meg.



Call of Duty / Witcher 3 - Wild Hunt / Next-gen Xbox



Azt hiszem nem meglepetés, hogy az Activision 2013-ban is számol egy új Call of Duty-val, hiszen az előző Black Ops 2 olyan számokat produkált, amit a bevételhajhász vezetők nem hagyhatnak elkallódni. Az új részről még semmit sem tudni, ami biztos, hogy az elvárásokat visszavették.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Jól megy az Activision-nek, így jön az új COD is (4:20)
Bejelentették a Witcher 3 - Wild Hunt, információdömping (4:51)
Újabb információk a következő generációs Xbox-ról (6:35)


Számos Wticher 3 infó landolt nálunk, amit nem félünk megosztani veletek. Geralt legújabb kalandja minden tekintetben hatalmas lesz, úgyhogy érdemes lesz felkészülni. Szerencsére a világ nemcsak díszletként funkciónál, hiszen itt minden összefügg, ha valamit tettünk a múltban, az a jelenre és a jövőnkre is kihatással lesz. Azt hiszem, a sorozat rajongói nyugodtak lehetnek, egyedül csak az a fránya megjelenés van messze. Na nem baj, addig tessék kitolni az első két részt és elolvasni a könyveket. Ezzel a tanáccsal zárnánk is a 6. hét híranyagát, de ne aggódjatok, hamarosan itt a folytatás, addig is sziasztok.






Címkék:  Call of Duty, Witcher 3 - Wild Hunt, Next-gen Xbox


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>