Nintendo címek dögivel - GTV NEWS 7. hét - 2. rész

Mike • 2013-03-15 14:36:20 • Rovat: Hírek


Elérkeztünk a 7. hét híranyagának második és egyben befejező részéhez, amiben a tetemes mennyiségű rövidebb infók után ismét a komolyabb érdekességeké lesz a főszerep. Szót ejtünk majd a Microsoft next-gen konzoljáról, a Crytek free-to-play terveiről, valamint a Nintendo beígért címeiről is.



Microsoft / Nintendo / Assassin's Creed 3 - Tyranny of King Washington



Úgy tűnik, hogy ha valaki a next-gen Xbox vásárlására adja a fejét, az már alapból talál a dobozban egy új Kinect-et is, ami nem mint kiegészítőelem funkcionál. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a rendszert muszáj lesz bekötnünk, de cserébe sokkal gyorsabb és pontosabb irányítást ígérnek hozzá.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Újabb információk a következő Microsoft konzolról (4:37)
A Crytek néhány éven belül átáll free-to-playre modelre (5:18)
Valentin nap a Nintendoval, egy halom érdekesség (5:48)
Assassin's Creed 3 - Tyranny of King Washington részletek (6:49)
Lezárult Axl Rose (Guns N' Roses) és az Activision pere (7:25)


Az Assassin's Creed 3 - Tyranny of King Washington egy 3 részes DLC csomag, amiben egy alternatív történetet ismerhetünk meg. A fejlesztők szerint nem kell félnünk attól, hogy a játék mese lesz habbal, bár pár új képesség mindenképpen erre utalhat. A láthatatlanná válás és a farkasok irányítása semmiképp sem nevezhető valósághűnek, de ha ők mondják. Ezzel zárnánk is a 7. hét összefoglalóját, de hamarosan érkezünk a következő adaggal, addig is sziasztok.






Címkék:  Microsoft, Crytek, Nintendo, Assassin's Creed 3 - Tyranny of King Washington, Axl Rose, Activision


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>