Újabb gondok az Aliens játék körül - GTV NEWS 9. hét - 2. rész

Mike • 2013-03-24 11:59:20 • Rovat: Hírek


Már folytatódik is a 9. heti hírzuhatag és a mostanság divatossá metódus most sem változik: ezúttal is rengeteg rövidebb infó van terítéken. Persze a nagyobb durranások is beköszönnek, úgyhogy itt lesz velünk a Gearbox-féle Aliens botrány legújabb fejezete, de a PlayStation 4-et sem hagyjuk szó nélkül.



Uncharted 3 / PlayStation 4 / Aliens: Colonial Marines



Bár manapság egyre elterjedtebb a digitális vásárlás, a Sony mindenkit megnyugtatott: a dobozos címek egy darabig még biztos nem mennek ki a divatból. Az internetes lefedettség korántsem teljes, ezért csak maguk alatt vágnák a fát, ha erre az ötletre idő előtt rábólintanának. Bölcs döntés.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Free-to-Play-re váltott az Uncharted 3 multiplayer módja (7:02)
Érdekességek a Sony next-gen konzoljával kapcsolatosan (7:36)
Még mindig áll a bál az Aliens: Colonial Marines körül (8:36)
További Sony PlayStation 4-el kapcsolatos információk (9:16)


Csak nem akar csillapodni az Aliens: Colonial Marines körüli botrányzuhatag. Ezúttal egy nevét elhallgatni kívánó Sega munkatárs fakadt ki, aki szerint a korábbi pletykák egytől-egyig igazak: a Gearbox valóban kimaradt a játék fejlesztésének nagy részéből és inkább csak a saját projektjeikre gondolt, sőt, azokat abból a pénzből igyekezett tető alá hozni, amit a Sega-tól kaptak. A pereskedés lehetősége is felmerült a kiadónál, de végül elvetették. Bármi is az igazság, reméljük, hogy a napokban megjelent patch talán orvosol ezt-azt. Ennyi lett volna a 9. hét második hírösszefoglalója, de hamarosan érkezünk a harmadik résszel, addig is sziasztok.






Címkék:  Uncharted 3, PlayStation 4, Aliens: Colonial Marines


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>