Battlefield 4 infók - GTV NEWS 10. hét - 1. rész

Mike • 2013-03-27 14:04:18 • Rovat: Hírek


Szerencsére a 10. héten sem maradtunk érdekességek nélkül és bár a felhozatal ezúttal is a rövidebb infók szerelmeseinek kedvez, pár komolyabb hír is becsúszott a műsor végére. Lesz itt kérem Battlefield 4, szokásosnak nevezhető SimCity problémák, de a The Witcher 3: Wild Hunt harcrendszere is terítékre kerül.



Battlefield 4 / SimCity / The Witcher 3: Wild Hunt



Egyre inkább úgy tűnik, hogy az idei GDC-n lepleződhet le a Battlefield széria legújabb része. A játék kapcsán még nem sokat tudni, de az biztos, hogy a DICE igyekszik majd kitenni magáért és egy alaposan feltuningolt Frostbite 2-es motorral indul harcba a modern katonai FPS-ek műfajában.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Az Electronic Arts Battlefield 4 (6:42)
Problémákkal a SimCity-vel, ingyen játék a vásárlóknak (7:08)
The Witcher 3: Wild Hunt információk a harcrendszerről (7:53)
Mégsem minden EA játékban lesz mikrotranzakció? (8:26)


A SimCity körül még mindig áll a bál, hiszen a szervergondok továbbra is tetten érhetőek, szerencsére azonban egyre kisebb számban. A Maxis teljesen magukra vállalta a gondokat és egy kis kompenzálást is kilátásba helyezett, ami szerint az összes olyan játékos, aki gondokkal küszködött kap egy ingyen Electronic Arts játékot. Szép gesztus, reméljük valóban így lesz. Ezzel a kellemes infóval búcsúznánk is, hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Electronic Arts, Battlefield 4, SimCity, The Witcher 3: Wild Hunt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>