Fókuszt kap a Thief 4 - GTV NEWS 10. hét - 2. rész

Mike • 2013-04-03 15:25:20 • Rovat: Hírek


Számos érdekességet sűrítettünk bele a 10. hét második hírösszefoglalójába. A nem éppen kevés rövidebb infók után kitárgyaljuk a Dead Space sorozat jövőjét, megnézzük, hogy mivel igyekszik meggyőzni minket a Thief 4, de az Assassin's Creed 4: Black Flag sem maradhat ki a repertoárból. Vágjunk is bele!



Dead Space / Thief 4 / Assassin's Creed 4 - Black Flag



Korábban több pletyka is keringet arról, hogy az EA a Medal of Honor után a Dead Space-t is elküldeni egy kis pihenőre, mivel a legutóbbi rész fogadtatása nem volt épp rózsás. Mint kiderült, erről szó sincs és ha nem is jövőre, de hamarosan egészen biztosan visszatér a borzongás. Vajon kooperatív nélkül?




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:29)
Lesz vagy nem lesz következő Dead Space? (5:36)
Thief 4-el kapcsolatos információk érkeztek (6:04)
Assassin's Creed 4 - Black Flag érdekességek (6:36)
Tomb Raider - Caves and Cliffs DLC részletek (7:17)


Számos infó derült ki a készülőben lévő Thief 4-ről. A főszereplő kiléte nem változott, bár külsőségekben kicsit átalakult. Ez igaz a játékmenetre is, hiszen most is lopakodnunk kell, de ezúttal már a fókusz képességünket is igénybe vehetjük, aminek hála lelassul az idő és a fontosabb tárgyak izzani kezdenek. Szerencsére ezt nem lesz kötelező használni, úgyhogy a veteránok megnyugodhatnak. Ezzel zárnánk is a 10. hét híradagját, de hamarosan érkezünk a folytatással. Sziasztok.






Címkék:  Dead Space, Thief 4, Assassin's Creed 4 - Black Flag, Tomb Raider - Caves and Cliffs


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>