Outlast próbakör - GTV NEWS 11. hét - 2. rész

Mike • 2013-04-08 21:16:25 • Rovat: Hírek


Már itt is van a 11. hét második hírműsora, amiben számos érdekességet gyűjtöttünk össze nektek. A rövidebb infókat követően szót ejtünk majd a készülőfélben lévő Star Wars: First Assault-ról, az Xi3 Piston-ról, az offline lehetőségeket nélkülöző SimCity-ről és a borzongással kecsegtető Outlast-ről.



Star Wars: First Assault / SimCity / Outlast



Bár korábban több jel is utalt arra, hogy esetleges nyomás hatására a SimCity bővülhet egy offline móddal, a készítők elmondták, hogy erre nincs esély. Azóta már pár felhasználónak sikerült net nélkül játszani, de ilyenkor csak kevés lehetőség nyílik meg előttük, ráadásul a játék is érzékeli az internet hiányát és pár perc múlva kidob minket az asztalra.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Érdekességek a Star Wars: First Assault-ról (5:32)
Xi3 Piston, itt a Valve kisgépe baromi drágán (6:04)
Készülőben van a Shroud of the Avatar (6:42)
SimCity, lesz offline mode vagy nem lesz? (7:19)
Információk a horrorisztikus Outlast-ről (8:15)


Az elmegyógyintézetek sosem tartoztak az első randihely kategóriába és ez az Outlast-ben is megerősítést nyer. Főhősünkkel undorító szörnyek elől kell szaladgálnunk a sötétben, miközben kameránkkal igyekszünk nem megbotlani az első kavicsba. Még jó, hogy az asszonyt otthon hagytuk. Vagy mégsem? Ezzel a talánnyal zárnánk a 11. hét hírfolyamát, de hamarosan érkezünk a folytatással, addig is sziasztok.






Címkék:  Star Wars: First Assault, Xi3 Piston, Shroud of the Avatar, SimCity, Outlast


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>