Minden, ami Battlefield 4 - GTV NEWS 12. hét - 2. rész

Mike • 2013-04-12 21:00:54 • Rovat: Hírek


Szerencsére a 12. hét második hírműsorában is jutott bőven az érdekességekből, hiszen alaposan kitárgyaljuk a Battlefield 4 eddig ismert elemeit, de számos pletyka futott be az új generációs Xbox-ról, de foltokban sem szenvedünk hiányt, hiszen a Skyrim és az Aliens: Colonial Marines is bővült egy kicsit.



Skyrim / Battlefield 4 / Nex-gen / Gearbox



A Gearbox egy meglehetősen masszív, egészen pontosan 4 GB-os foltot adott ki az Aliens: Colonial Marines-hoz. A patch számos hibát javít ki a játékban, bár a gondok listája így sem szűnik meg, legalább jóval kevesebb bejegyzés éktelenkedik rajta. Még két ilyen és a végén egy játékot is kapunk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Carmageddon: Reincarnation konzolokra is érkezik (4:44)
Érkezik az új Skyrim javítás. Eltörlik a szintlimitet? (5:15)
Battlefield 4 információk minden mennyiségben. (5:47)
Következő generációs infók a Microsoft részről (7:21)
A Gearbox hatalmas patch-el küzd a bug-ok ellen (8:05)


Pár infó futott be a Battlefield 4-ről. Az egyjátékos kampány jóval hangsúlyosabb lesz, mint az elődben, sőt, egyes helyzetekben még döntenünk is kell. Azért nem kell aggódni, az online részleg sincs elfelejtve, a térképek jóval nagyobbak lesznek és játékmódok terén is akad majd pár újdonság. Visszatér a korábbi részek közkedvelt Commander módja is, bár kicsit másképp, mint ahogy azt mi ismertük. Ezzel zárnánk is a 12. hét híradagját, de hamarosan érkezünk a 13. héttel, addig is tartsatok velünk, sziasztok.






Címkék:  Carmageddon: Reincarnation, Skyrim, Battlefield 4, Microsoft, Gearbox


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>