DRM nélkül jön a Witcher 3 - GTV NEWS 14. hét - 1. rész

Mike • 2013-04-19 19:54:40 • Rovat: Hírek


Bár a 13. héten kicsit szűkösen mértük a híradagot, szerencsére a 14. hétre ez már normalizálódott, ezért most is két műsorral igyekszünk beszámolni nektek a legérdekesebb infókról. Az első adagban helyett kapott a DRM nélkül érkező Witcher 3, a Far Cry 3: Blood Dragon és a Ride to Hell is. Jó szórakozást!



Far Cry 3 - Blood Dragon / Ride to Hell / The Witcher 3 - Wild Hunt



A CD Project tartja magát ahhoz, amit korábban nyilatkoztak, azaz a Witcher 3 DRM nélkül fog megérkezni a boltok, illetve a digitális áruházak polcaira. Mint elmondták, az online védelem körülményes lenne, mind nekik, mind pedig a játékosoknak, így jobbnak látták, ha nem gördítenek akadályt a játék elé.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Áprilisi tréfa volt a Far Cry 3 - Blood Dragon (5:48)
Érkezik a Fast and Furious - Showdown az Activision-től (6:27)
Több Ride to Hell cím is készülőben van (7:02)
Védelem nélkül érkezik a The Witcher 3 - Wild Hunt? (7:38)


Korábban sokan csak áprilisi tréfának hitték a Far Cry 3: Blood Dragon-t, de mára bizonyossá vált, hogy a játék valóban létezik és halad a megjelenés felé. A régi idők akció és sci-fi mozikat idéző látvány eléggé érdekesnek hat, ha pedig a fejlesztőknek sikerül telepakolniuk klisékkel és megannyi kemény beszólással, akkor még valami jó is kisülhet az egészből. Egy biztos, ez már annyira rossz, hogy jó! Ennyi lett volna a 14. hét első híradagja, de hamarosan érkezünk a folytatással, úgyhogy sziasztok.






Címkék:  Far Cry 3 - Blood Dragon, Fast and Furious - Showdown, Ride to Hell, The Witcher 3 - Wild Hunt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>