A LucasArts-nak befellegzett? - GTV NEWS 14. hét - 2. rész

Mike • 2013-04-24 10:29:06 • Rovat: Hírek


Mág jó, hogy a múltkori műsorban nem lőttük el az összes puskaporunkat, így a 14. hét második híradagjában is akad bőven érdekesség. Sajnos szomorúbb infók is bekerültek a közösbe, így szót ejtünk majd a Doom 4 fejlesztésének újrakezdéséről, valamint arról is, hogy a Disney bezárta a LucasArts-ot. Minden veszve?



Doom 4 / LucasArts / Gas Powered Games



Szerencsére nem, ugyanis a Disney egy licencgyárat készített a srácokból - miután persze jó pár dolgozót elbocsájtott -, így tulajdonképpen a jövőbeni játékokat külsős cégek fejleszthetik. Ez azt is jelentheti, hogy a most futó projektek is megmenekülhetnek, bár ebben az esetben jó adagnyi késéssel kell számolni.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Az id Software újrakezdte a Doom 4 fejlesztését? (6:07)
Tragédia: A Disney bezárta a LucasArts-ot (6:37)
Ingyenes DLC-kel bővül a Halo 4 és az új Gears of War (7:09)
Új játékon dolgozik a Gas Powered Games (7:39)


Úgy tűnik, hogy a Doom 4 sohasem akar elkészülni, mostanában pedig végképp ne várjunk rá, hiszen mint kiderült, az id Software újrakezdte a játék fejlesztését. Erre azért volt szükség, még a megjelenéshez közeledő szerencsétlen nem volt épp minőségi a kiadó szerint, ezért mindenkit visszaküldtek a tervezőasztalhoz, hátha a következő próbálkozás jobb lesz. Ezzel a szomorú hírrel zárjuk a 14. hetet, de hamarosan érkezünk a 15. hét infóadagjával, amibe talán több pozitívum szorult. Sziasztok.






Címkék:  Doom 4, LucasArts, Halo 4, Gears of War, Gas Powered Games


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>