Next-gen Xbox infók - GTV NEWS 15. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:31 • Rovat: Hírek


Szerencsére érdekességek terén a 15. hét sem okozott csalódást, sőt a szokásos játékhírek mellett egy jó adagnyi next-gen Xbox infó is befutott. Kiderült pár nyitócím a konzol kapcsán, de a szokásos állandó internetkapcsolat témában is történt egy-két új fejlemény, ráadásul az Xbox Mini is feltűnt a színen.



Need for Speed: Underground / Next-gen Xbox / Dark Souls 2



Az Xbox Mini jóval karcsúbb árcédulával fog megjelenni és nem is egy teljes értékű konzol, bár a kiegészítő szócska sem felel meg a valóságnak. A kicsike egy meghajtó nélküli masina lesz, amivel internetről vásárolhatunk ezt-azt, de akár még az Xbox 360-as játékokat is gyűrhetjük általa.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
A Criteron készíti az új Need for Speed: Underground? (6:39)
A következő generációs Xbox nyitócímei (7:18)
Egyszerre készül a PC-s és konzolos Dark Souls 2 (8:00)
Információk a Grid 2 multiplayerével kapocslatosan (8:33)
További érdekességek a Microsoft új konzoljáról (9:36)


Az új Kinect kapcsán is érkezett pár infó, amik arra engednek következtetni, hogy az új kütyü valóban sokkal pontosabb lesz az elődnél. Állítólag a Kinect 2.0 névre hallgató új mozgásérzékelő már a játékosok szemeit is meg tudja különböztetni, így elég lesz félrepillantanunk, máris megáll a film, vagy épp a játék. Természetesen egyszerre több szempár sem okozhat neki gondot, sőt pislogni sem lesz érdemes, mivel így könnyen lemaradhatunk az alig észrevehető késésről. Ennyi lett volna a 15. hét kicsit konzolosított hírműsora, hamarosan érkezünk a következő résszel. Sziasztok.






Címkék:  Need for Speed: Underground, Xbox, Dark Souls 2, Grid 2, Microsoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>