Call of Duty: Ghosts infók - GTV NEWS 17. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:07:00 • Rovat: Hírek


Rengeteg nagy név került bele a 17. hét második hírműsorába, akiket elég csak megemlíteni, a siker szinte garantált. Call of Duty: Ghosts, The Bureau: XCOM Declassified, Batman Arkham Origins, Grid 2 és The Evil Within. Ennek a bagázsnak tényleg nem lehet ellenállni. Csapjunk is a lovak közé!



Call of Duty: Ghost / The Bureau: XCOM Declassified / Batman Arkham Origins



Érdekes pletykák és infók érkeztek a Call of Duty: Ghosts kapcsán. A játék állítólag novemberben jelenhetne meg és bár a jövőben játszódna, a fegyvereink a jelenkorból kerülnének ki. A rombolhatóságról sem kell lemondanunk, de egyelőre úgy fest, hogy csak a single részben tapasztalhatjuk meg a robbanások valódi erejét. Itt még azonban nincs vége, de minden továbbit a videóból megtudhattok.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
Lords of the Fallen a volt Witcher-es fejlesztőtől (5:14)
Metal Gear Solid: The Legacy Collection kiadás (5:43)
Néhány információ érkezett a Call of Duty: Ghosts-ról (6:19)
Részletek a The Bureau: XCOM Declassified-ról (7:19)
Batman Arkham Origins érdekességek futottak be (7:50)
Fény derült a THQ maradék címeinek sorsára (8:24)
Grid 2 finomságok minden mennyiségben (9:00)
Vér, kín és szenvedés. The Evil Within (9:32)


Nagyon úgy tűnik, hogy a Batman Arkham Origins-ben már nemcsak single örömökben dúskálhatunk, hiszen egy meglehetősen érdekes multis részről is pletykálnak. A mód lényege, hogy különböző gonoszok bőrébe bújva verjük el Batman-t és Robin-t, miközben ők megpróbálnak védekezni. Igazi nagyágyúkkal is lehetünk a harcok során, sőt őket később bizonyos keretek között még át is fazonírozhatjuk. Kicsit kétkedve, de ugyanakkor nagyadag kíváncsisággal várjuk az új infókat. Ennyi lett volna a 17. hét, már ami a híreket illeti, hamarosan azonban érkezünk a következő adaggal, addig is sziasztok.






Címkék:  Lords of the Fallen, Metal Gear Solid: The Legacy Collection, Call of Duty: Ghost, The Bureau: XCOM Declassified, Batman Arkham Origins, THQ, Grid 2, The Evil Within


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>