Bemutatkoztak a GTA V szereplői - GTV NEWS 18. hét - 1. rész

Mike • 2013-06-29 23:06:55 • Rovat: Hírek


Természetesen a 18. hét első hírműsorából sem hiányozhatnak a rövidebb infók, de nem kell aggódni, mert utána számos komolyabb érdekességgel is foglalkozni fogunk. Itt lesz velünk többek között a Grand Theft Auto V, a Rambo: The Video Game, a Thief, de a Battlefield 4 DLC-s lehetőségei sem hiányozhatnak a buliból.



Rambo - The Video Game / Grand Theft Auto V / Thief



Úgy tűnik, hogy egyre több gond adódik az új Thief fejlesztése körül, hiszen több dolgozó is arról számolt be, hogy megromlott a kapcsolat a kiadóval. Ebben az is közrejátszott, hogy sokan elhagyták a munkálatokat, amiért költségcsökkentés volt a jutalom, így azonban a fejlesztés sem haladhat olyan ütemben, mint ahogy azt sokan szeretnék.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Annyi az Aliens: Colonial Marines-es TimeGate Studiosnak (5:52)
Részletek a Rambo - The Video Game-el kapcsolatosan (6:28)
A Nintendo visszatartotta a bejelentéseket (7:11)
A Dice közvélemény kutatott Battlefield 4 ügyben (7:43)
Grand Theft Auto V finomságok karakter fronton (8:13)
Vicces védelem a Game Dev Tycoon-ban (8:46)
Viharfelhők gyülekeznek a Thief fejlesztésénél (9:23)


Úgy tűnik, hogy a Battlefield 4 esetében sem kell lemondanunk majd a DLC-kről, hiszen a játék még meg sem jelent, a DICE máris körbekérdezgette a játékosokat, hogy milyen extráknak örülnének igazán. Az egyik legérdekesebb feltevés egy őslényes addon, amiben régi és ócska fegyverekkel indulhatunk harcba a különféle dinók ellen. Ezzel pedig a 18. hét első hírműsorának a végére értünk, hamarosan azonban jelentkezünk a folytatással. Addig is tartsatok továbbra is velünk, sziasztok.






Címkék:  Aliens: Colonial Marines, TimeGate Studios, Rambo - The Video Game, Nintendo, Dice, Battlefield 4, Grand Theft Auto V, Game Dev Tycoon, Thief


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>