GTA V infók - GTV NEWS 18. hét - 2. rész

Mike • 2013-06-29 23:06:46 • Rovat: Hírek


A 18. hét második hírműsorát elárasztották a Grand Theft Auto V-ös infók, úgyhogy aki rajongója a Rockstar sorozatának, az itt most tobzódhat rendesen. Persze a várva várt sandbox őrületen kívül is tartogatunk még érdekességeket, szó lesz a Hellraid-ről, az Aliens: Colonial Marines-ról és a Watch Dogs-ról is.



Watch Dogs / Grand Theft Auto V / Hellraid



A Rockstar egyre inkább csepegteti a Grand Theft Auto V-ös infókat, aminek mi csak örülünk, ráadásul az tudnivalók mellé még képeket és videókat sem félnek csatolni. A játék sokkal grandiózusabb lesz, mint korábban bármikor, ráadásul a lehetőségeink is szélesedni fognak. Természetesen az online részlegről sem kell lemondanunk, ami ezúttal jóval komolyabban összeforr az egyjátékos részleggel. Természetesen ez még nem minden, de minden további a műsorunkból kiderült.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:27)
Watch Dogs részletek és megjelenési dátum (5:50)
Grand Theft Auto V minden mennyiségben (6:34)
Beperelték az Aliens: Colonial Marines fejlesztőit (8:53)
A Dead Island: RipTide után jön a Hellraid (9:30)


Az Aliens: Colonial Marines körüli bonyodalmak csak nem akarnak csitulni, hiszen most egy újabb pert akasztottak a Sega és a Gearbox nyakába. A vád: félrevezetés, ami nem is alaptalan, hiszen mint később kiderült, a fejlesztők maguk is tisztában voltak a játék valódi minőségével, sőt még a teszteket is visszafogták a nagyobb előrendelés reményében. Hát ez nem volt szép, ezzel pedig le is zárnánk a 18. hetet, már ami a híreket illeti. Hamarosan érkezünk a folytatással, addig is tartsatok velünk, sziasztok.






Címkék:  Watch Dogs, Grand Theft Auto V, Aliens: Colonial Marines, Hellraid


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>