E3 2013 Hírösszefoglaló - 2. Rész

Mike • 2013-06-29 23:06:13 • Rovat: Hírek


Már meg is érkezett az E3-as hírösszefoglalónk következő fejezete, ami ugyan kicsit rövidnek hathat, de infók tekintetében ezúttal sem szűkölködünk. Lesz itt kérem Pro Evolution Soccer 2014, egy meglehetősen érdekes Dragon's Dogma Quest és a Halo Spartan Assault-ról sem feledkezünk meg. Vágjunk is bele!



Pro Evolution Soccer 2014 / Dragon's Dogma Quest / Halo Spartan Assault



A Pro Evoltuion Soccer úgy tűnik, hogy felvette a kesztyűt, illetve a stoplist, hiszen alaposan megújulva igyekszik borsot törni a FIFA orra alá. Az új engine-nek hála nemcsak a grafika, de a fizika és a játékmenet is átalakul, így még valósághűbb élményben lehet részünk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
Részleteket a Pro Evolution Soccer 2014-ről (3:01)
Agy birizga a PlayStation-ös Stick it to the Man-ben (3:43)
Információk érkeztek a Dragon's Dogma Quest-ről (4:13)
Bemutatkozott a Halo Spartan Assault shooter (4:45)


Újabb Dragon's Dogma játék van készülőben, ezúttal azonban nem olyan, mint amilyenre számítanánk. A Dragon's Dogma Quest ugyanis egy free-to-play 2D-s akció-RPG lesz, ahol csakis online mérkőzhetünk, miközben fejlődünk és persze írtjuk a szörnyeket. Az árkádosabb külső senkit ne tévesszen meg, elvégre is itt bizony taktikáznunk kell, mert ha nem figyelünk, könnyedén ott hagyhatjuk a fogunkat. Ennyi lett volna az idei E3-as összefoglalónk második része, de ezzel még nem értünk a konferencia végéra, úgyhogy hamarosan ismét találkozunk.






Címkék:  Pro Evolution Soccer 2014, Stick it to the Man, Dragon's Dogma Quest, Halo Spartan Assault


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>