E3 2013 Hírösszefoglaló - 5 Rész

Mike • 2013-06-29 23:05:44 • Rovat: Hírek


Az 5. részéhez érkezett az E3-as hírösszefoglalónk és nem kell aggódni, érdekességekből ezúttal sem leszünk híján. Bár a Nintendo nem rendezett konferenciát, azért egy Direct-et megejtett, amiről mi sem feledkeztünk meg, ahogy a The Last Guardian-ról és a Killer Instinct-ről sem.



Killer Instinct / The Last Guardian / Nintendo Direct



Úgy tűnik, hogy az E3-on bemutatott Killer Instinct free-to-play rendszert kap, bár elég sok korlátozással számolhatunk. Alapból csak Jagó karaktere lesz elérhető és ha a többiekkel is ütögetnénk egy kicsit, akkor bizony már fizetnünk kell.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:26)
Az E3-on bemutatták a Kinect Sports Rivals-t (3:23)
Xbox One exclusive free-to-play lesz a Killer Instinct (3:57)
Sony PlayStation 4 információk: Külső és belső (4:26)
Továbbra is kétséges a The Last Guardian sorsa (5:14)
Bejelentette a Square Enix az iOS-es Bloodmasque-t (5:42)
Információk az E3-as Nintendo Direct-ből (6:12)


Továbbra sem mutatkozik a The Last Guardian, ráadásul még a nyilatkozatok is furcsák a játékkal kapcsolatban: egyszer azt mondják, hogy a projekt szünetel, míg később elismerik, hogy készül, de csak akkor fogják az orrunk alá dörgölni, ha már lesz belőle valami mutogatni való. Hát, ha így folytatják, akkor még pár évet biztos várniuk kell rá a rajongóknak. Ezzel a szomorkásabb hírrel a végére is értünk az 5. összefoglalónknak, itt azonban még nincs vége, hamarosan szállítjuk a folytatást.






Címkék:  EA, Kinect Sports Rivals, Xbox One, Killer Instinct, PlayStation 4, The Last Guardian, Square Enix, Bloodmasque, Nintendo Direct


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>