E3 2013 Hírösszefoglaló - 6 Rész

Mike • 2013-06-29 23:05:31 • Rovat: Hírek


Az idei E3 rengeteg érdekességet tartogat, úgyhogy nem kell megijedni, a 6. hírműsorra is jutott bőven belőlük. A szokásos next-gen konzolos infókat követően beszámolunk majd a Warhammer 40K: Eternal Crusade-ről, a Bohemia Interactive Mars-os akciójáról, de a jó öreg Mario is benéz egy kis vízvezeték szerelés okán.



Warhammer 40K: Eternal Crusade / Deus Ex: Director's Cut



A Sony elárulta, hogy bár a saját címeik kapcsán tuti nem kell Online DRM-re számítanunk, egyes kiadók megkövetelhetik azt, így ha tetszik, ha nem, a PS4-es címeinkert is fizetnünk kell olykor. Kiderült továbbá az is, hogy bár a PS Plus immáron kötelező lesz a netes szórakozáshoz, a free-to-play címek az előfizetés nélkül is elérhetőek lesznek.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:25)
PS4: Használt játék nem gond, de lesz DRM is? (3:30)
2015-ben jöhet a Warhammer 40K: Eternal Crusade (4:04)
Érkezik a Take on Mars a Bohemia Interactive-tól (4:39)
Nem csak Wii U-ra érkezik a Deus Ex: Director's Cut (5:13)
Bejelentették Wii U-ra Super Mario 3D World-öt (5:49)


Tovább folytatódik a Nintendo Wii U vesszőfutása, hiszen nem elég, hogy egyes kiadók kihagyják a kis masinát a platformlistából, most már a korábban bejelentett exkluzív tartalmak is multiplatform címként térnek vissza. Az egyik ilyen a Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, amit bejelentettek PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, így az alaposan bővített kiadásnak már szinte mindenki örülhet, kivéve a japánokat. Ez volt a 6. E3-as összefoglalónk, de kettő még van a tarsolyunkban, addig is sziasztok.






Címkék:  PS4, Warhammer 40K: Eternal Crusade, Take on Mars, Deus Ex: Director's Cut, Super Mario 3D World


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>