E3 2013 Hírösszefoglaló - 8 Rész

Mike • 2013-07-03 15:36:28 • Rovat: Hírek


Idén utoljára jelentkezünk E3-as hírösszefoglalóval, hiszen a 8. rész, bizony az utolsó is. Azért nem kell aggódni, az érdekességekből nem fogytunk ki, beszámolunk többek között az Electronic Arts-féle Online Pass eltörléséről, a Watch Dogs multiplayer módjáról és a készülőben lévő 3 Assassin's Creed játékról.



Electronic Arts / Watch Dogs / Assassin's Creed



Számos infó derült ki a Watch Dogs multijával kapcsolatban. A feladatunk nem lesz más, mint bejutni mások játékába és ott hackerkedve elrontani az élményét. Minden sikeres megmozdulásunk XP-t ér, de vigyáznunk is kell, hiszen ha lebukunk, akkor oda az NPC inkognitónk.




A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:31)
Nascar The Game 2013 csak mobilokra és PC-re (2:26)
Az Electronic Arts lelőtte az Online Pass-t (2:56)
Watch Dogs és a multiplayer mód (3:23)
Újfajta achievementet is kap az Xbox One (4:05)
Az Assassin's Creedek futószalagon jönnek (4:38)


Az Electronic Arts döntött és megszüntette az Online Pass rendszert, ami kifejezetten sok játékos orra alá tört borsot eddig. A DRM efajta megoldása sosem volt szimpatikus és ennek hála a kiadó egy raklapnyi bevételtől esett el, amire rá is jöttek, így hát inkább kukázták az egészet, hátha így többen szavaznak nekik bizalmat. Jó döntés, csak az a kérdés, hogy miért vártak vele eddig? Ezzel az idei E3-nak tehát vége, de ne aggódjatok, jövőre is lesznek konferenciák, érdekességek, amikről akkor is igyekszünk beszámolni nektek.






Címkék:  Nascar The Game 2013, Electronic Arts, Watch Dogs, Xbox One, Assassin's Creed


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>